Routes

Routes

Hier leest u welke routes er zijn en voor welke voertuigen/bestuurders deze geschikt zijn.
We maken onderscheid tussen de volgende routes (let op: ALLE routes gaan gedeeltelijk over onverhard terrein):

Let op: Afgelopen editie waren de rode en zwarte routes uitverkocht voor het evenement van start ging!

Blauwe route

Deze route leidt u door de mooie omgeving van de gemeente Cranendonck. Onderweg heeft u de mogelijkheid om te stoppen bij diverse bezienswaardigheden.
Deze route is geschikt voor 4x4 voertuigen die geen aanpassingen hebben. Personen met geen of weinig ervaring kunnen deze route rijden.

Rode route

Deze route brengt u naar diverse terreinen met medium uitdagingen. Bij iedere uitdaging kunt u zelf kiezen of u hieraan deelneemt of deze liever links laat liggen.
Deze route is geschikt voor verhoogde 4x4 voertuigen die minimaal voorzien zijn van all terrain banden een sleeplint en een deugdelijk bevestigingspunt voor een sleeplint. Dit wordt gecontroleerd bij aanvang door de Technische Keuring. De route is geschikt voor chauffeurs die van een uitdaging houden.

Zwarte route

Deze route brengt u naar verschillende terreinen met zware uitdagingen. Bij iedere uitdaging kunt u zelf kiezen of u hieraan deelneemt of deze liever links laat liggen.
Deze route is geschikt voor verhoogde 4x4 voertuigen die minimaal voorzien zijn van mud banden, lier, boom- en sleeplint en een deugdelijk bevestigingspunt voor een sleeplint. Dit wordt gecontroleerd bij aanvang door de Technische Keuring. De route is geschikt voor chauffeurs die ervaring hebben in het terreinrijden.

Optie Terrein-Terrein

Deelnemers die geen zin hebben om de gehele route te rijden, maar alleen het uiterste uit hun voertuig willen halen op de terreinen, kunnen dit jaar kiezen voor de terreinroute. Deze voert direct via verharde weg van terrein naar terrein en is geschikt voor een voertuig dat voldoet aan de eisen voor de rode of zwarte route. U kunt uw voorkeur aangeven bij het inschrijven. Kies eerst de rode of zwarte route, en geef vervolgens aan dat u de terrein-terrein variant wilt rijden.

Let op: op de routes en bij de ingangen van de terreinen wordt gecontroleerd op bandjes en inschrijving. Dus houd uw bandjes om en plak de sticker zichtbaar op uw auto. Personen die zich misdragen kunnen uitgesloten worden van deelname zonder recht op teruggave van geld.