Ervaar 4x4

Ervaar 4x4 op ons hoofdterrein

Ritje in een 4x4 terreinwagen

Op zaterdag en zondag kunnen kinderen van alle leeftijden tegen betaling van penningen of met een activiteitenkaart meerijden in een terreinwagen. Deze voertuigen rijden rond op het hoofdterrein van Offroad Budel.

Zelf rijden in een 4x4 lesauto

Iedereen die groot genoeg is om bij de pedalen te kunnen, mag tegen betaling zelf rijden in een 4x4 leswagen. Op zaterdag en zondag is Brouwer Verkeersopleidingen aanwezig om kinderen en jongeren te laten ervaren hoe het is om zelf te rijden op een 4x4 terrein.

Quad rijden

Voor de echte 4x4 liefhebbers hebben we dit jaar een Quadbaan ingericht waar kinderen van 6 tot en met 16 jaar tegen betaling Quad mogen rijden. Een erkend Quadbedrijf uit Neerpelt richt op ons terrein een aparte baan in waar kinderen veilig kunnen rijden. Kinderen van 6 tot en  met 11 jaar mogen op een Quad rijden van 50 cc en kinderen van 12 tot en met 16 jaar op een Quad van 90 cc.

Rijden met RC 4x4 auto

Dit jaar is het weer mogelijk om tegen betaling zelf te ervaren hoe mooi RC rijden is.
Misschien heeft u de radiografisch bestuurbare auto’s al eens gezien tijdens ons evenement. Deze auto’s zijn 2 of 4 wiel aangedreven. Ze halen snelheden van 80 km/h. Op het circuit op ons Offroad terrein zijn verschillende jumps en krombochten die zorgen voor een mooi spektakel. Lees hier meer (klik).

offroad junior rc