Info

Info

Offroad Budel is een evenement waar iedere 4×4 liefhebber zijn of haar hart kan ophalen. Met of zonder auto,  met of zonder terreinervaring. Ook wanneer u overweegt om een 4×4 aan te schaffen, bent u bij Offroad Budel aan het juiste adres. Offroad Budel 2022 vindt onder voorbehoud plaatst op 7, 8, en 9 oktober 2022.

Basisterrein

Op het basisterrein vinden diverse activiteiten plaats en kunt u met uw 4×4 rondrijden. Er zijn makkelijke en moeilijke uitdagingen te vinden, zodat er voor ieder wat wils is.

Op de 4×4 markt prijzen diverse bedrijven hun artikelen aan op het gebied van 4×4 (onderdelen, accessoires, 4×4 vakanties, enz.) en worden speciale voertuigen tentoongesteld. Ook is het mogelijk proefritten te maken op het basisterrein.

Aan de inwendige mens is ook gedacht: op het basisterrein kunt u terecht voor eten en drinken bij diverse horecagelegenheden. In de verwarmde feesttent wordt u vermaakt met (live) muziek en er is een kinderprogramma voor kinderen van jong en oud.

Routes

Vanuit het basisterrein vertrekken verschillende routes door de omgeving. Deelnemers aan de routes moeten vooraf inschrijven en betalen. Dit is noodzakelijk om de organisatie goed te laten verlopen. Zo zorgen we voor een goede verspreiding van de auto’s, zodat files voorkomen worden. U heeft de keuze uit drie verschillende routes: blauw, rood, en zwart. Alle routes gaan gedeeltelijk over onverhard terrein. Lees hier meer over de verschillen. Onder technische keuring kunt u zien welke eisen wij aan de voertuigen stellen.

Let op: de rode en zwarte routes waren de vorige edities al uitverkocht voor het evenement van start ging!

Camping

Voor diegenen die van ver moeten komen is er de mogelijkheid om op de camping naast het basisterrein te overnachten. Er zijn wc’s en douches aanwezig en er geldt een maximum van 4 volwassenen per campingplaats. U bent welkom op vrijdag vanaf 12.00 uur. In de nacht van zondag op maandag is er geen overnachting meer mogelijk. Op zondag rond 17.00 uur starten we met het opruimen van de camping.

Let op: er is geen stroom op de camping en open vuur is niet toegestaan (dus geen kampvuren).

Klik hier voor een impressie van Offroad Budel.