Junior

Junior

Offroad Budel is een familie-evenement voor jong en oud. Ook kinderen zijn dus van harte welkom. Kinderen tot en met 12 jaar betalen geen entree. Op zaterdag (11u tot 17u) en zondag (10u tot 16u) zijn er een heleboel activiteiten voor kinderen tot en met 16 jaar. Activiteiten van mild tot wild in het thema 4×4. Niemand hoeft zich te vervelen!

Activiteitenkaart

We bieden voor de kinderen een activiteitenkaart aan voor € 5 per kind. Natuurlijk kan uw kind ook deelnemen aan activiteiten zonder activiteitenkaart. Dan betaalt u voor de activiteiten of traktaties één consumptiemunt.

Bij alle activiteiten is begeleiding aanwezig om uw kind te helpen. Al onze activiteiten zijn op eigen risico.

Klimmen, klauteren en springen

Op zaterdag en zondag kunnen de kinderen zich op het terrein zowel binnen als buiten vermaken met klim en klauteractiviteiten. Er is ook een springkussen aanwezig.

Onze kleinste gasten kunnen zich vermaken met een leuke klim- en klauterwagen. Dit is een speeltuin op wielen met een ballenbak, glijbaan, basketbalring, slingertouwen, bokszakken, een loopbrug, en een muur van elastiek.

Voor de iets grotere kinderen maken we bij de feesttent een grote klimberg van hooibalen. Kinderen kunnen op de hooiberg klimmen of door de kruipgangen sluipen.

Creativiteit

In onze feesttent zijn er een hoop leuke activiteiten te doen. In de feesttent kunnen kinderen knutselen. Er is begeleiding aanwezig om de kinderen te helpen. Natuurlijk mogen ze na afloop de werkjes mee naar huis nemen.

Kinderen kunnen zich laten schminken in de feesttent. Ook is het mogelijk om een glittertatoeage te laten zetten. Super stoer natuurlijk om met een tatoeage van Offroad Budel naar huis te gaan!

Voor de jongste gasten hebben we een kleurwedstrijd (zaterdag en zondag). Kleur een kleurplaat van een 4×4 wagen zo mooi mogelijk in! Om 16u15 is de prijsuitreiking in onze feesttent.

Op beide dagen kunnen de kinderen in de feesttent swingen tijdens een dansworkshop. Iedereen die van dansen en een feestje houdt, mag meedoen! Kom om 15u naar de feesttent, dan gaan we er samen een feestje van maken!

Lasergamen

Op ons basisterrein bevindt zich het lasergame labyrint. De lasers houden een persoonlijke score bij, zodat je na afloop kan zien hoe vaak je geraakt bent. Duik gewapend met je lasergun het labyrint met 28 kamers in en ga op zoek naar je tegenstanders!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met junior@offroadbudel.nl.