Junior

Junior

Offroad Budel is een familie-evenement voor jong en oud. Ook kinderen zijn van harte welkom. Activiteiten van mild tot wild in het thema 4×4. Niemand hoeft zich te vervelen! De precieze dagindeling volgt nog, maar hieronder vind je alvast een omschrijving van wat je zoal kan verwachten.

Activiteitenkaart

Al een aantal jaar is de activiteitenkaart voor kinderen een groot succes. We bieden voor de kinderen een activiteitenkaart aan voor € 5 per kind. Natuurlijk kan uw kind ook deelnemen aan activiteiten zonder activiteitenkaart. Dan betaalt u voor de activiteiten of traktaties één consumptiemunt ter waarde van € 2,50

Bij alle activiteiten is begeleiding aanwezig om uw kind te helpen. Al onze activiteiten zijn op eigen risico.

Klimmen, klauteren en springen

Op zaterdag en zondag kunnen de kinderen zich op het terrein zowel binnen als buiten vermaken met klim en klauteractiviteiten. Er is ook een springkussen aanwezig.

Onze kleinste gasten kunnen zich vermaken met een leuke klim- en klauterwagen. Dit is een speeltuin op wielen met een ballenbak, glijbaan, basketbalring, slingertouwen, bokszakken, een loopbrug, en een muur van elastiek.

Voor de iets grotere kinderen maken we bij de feesttent een grote klimberg van hooibalen. Kinderen kunnen op de hooiberg klimmen of door de kruipgangen sluipen.

Lekker smullen

In de feesttent bij de kinderanimatie is net zoals andere jaren ranja en verschillende soorten snoep te koop. Ook op het basisterrein kunnen de kinderen met een activiteitenkaart smullen van een wafel of een pannenkoek.

Creatieve en actieve activiteiten

Ook dit jaar zullen er verspreid op het terrein weer verschillende creatieve en actieve activiteiten te vinden zijn. Voorgaande jaren passeerden onder andere lasergamen, quad rijden, en rijden met een radiografisch bestuurbare 4×4 auto al de revue. Ook hebben we in 2019 de Offroad Budel activiteitenkrant geïntroduceerd. Kortom, genoeg spannende en uitdagende activiteiten zodat ook de jongere fans zich goed kunnen vermaken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met junior@offroadbudel.nl.