Junior

Junior

Offroad Budel is een familie-evenement voor jong en oud. Ook kinderen zijn van harte welkom. Op zaterdag en zondag zijn er van 11u tot 16u30 een heleboel activiteiten voor kinderen tot en met 16 jaar. Activiteiten van mild tot wild in het thema 4×4. Niemand hoeft zich te vervelen!

Activiteitenkaart

Al een aantal jaar is de activiteitenkaart voor kinderen een groot succes. We bieden voor de kinderen een activiteitenkaart aan voor € 5 per kind. Natuurlijk kan uw kind ook deelnemen aan activiteiten zonder activiteitenkaart. Dan betaalt u voor de activiteiten of traktaties één consumptiemunt ter waarde van € 2,50

Bij alle activiteiten is begeleiding aanwezig om uw kind te helpen. Al onze activiteiten zijn op eigen risico.

Klimmen, klauteren en springen

Op zaterdag en zondag kunnen de kinderen zich op het terrein zowel binnen als buiten vermaken met klim en klauteractiviteiten. Er is ook een springkussen aanwezig.

Onze kleinste gasten kunnen zich vermaken met een leuke klim- en klauterwagen. Dit is een speeltuin op wielen met een ballenbak, glijbaan, basketbalring, slingertouwen, bokszakken, een loopbrug, en een muur van elastiek.

Voor de iets grotere kinderen maken we bij de feesttent een grote klimberg van hooibalen. Kinderen kunnen op de hooiberg klimmen of door de kruipgangen sluipen.

Creatieve activiteiten

In onze feesttent zijn er een hoop leuke activiteiten te doen.

Knutselen

In de feesttent kunnen kinderen knutselen. Er is begeleiding aanwezig om de kinderen te helpen. Natuurlijk mogen ze na afloop de werkjes mee naar huis nemen.

Dit jaar hebben we enkele nieuwe creatieve activiteiten die we aanbieden op onze activiteitenkaart. Voor onze kleine timmerfans hebben we dit jaar ook een timmeropdracht. De kinderen kunnen met slagletters hun eigen “dog tag” (naamkaartje) maken.

Schminken

Kinderen kunnen zich laten schminken in de feesttent. Ook is het mogelijk om een glittertatoeage te laten zetten. Super stoer natuurlijk om met een tatoeage van Offroad Budel naar huis te gaan!

Wedstrijden

Op zaterdag en zondag hebben we voor de jongste gasten een kleurwedstrijd. Kleur een kleurplaat van een 4×4 wagen zo mooi mogelijk in! Om 16u15 is de prijsuitreiking in onze feesttent.

Lekker smullen

In de feesttent bij de kinderanimatie is net zoals andere jaren ranja en verschillende soorten snoep te koop. Ook op het basisterrein kunnen de kinderen met een activiteitenkaart smullen van een wafel of een pannenkoek. Bij de pannenkoekentent zullen dit jaar ook twee creatieve activiteiten worden aangeboden. De tent is te vinden op de markt.

Actieve activiteiten

Lasergamen

Ook dit jaar is op ons hoofdterrein weer een lasergame labyrint te vinden. De lasers houden een persoonlijke score bij, zodat je na afloop kan zien wie en hoe vaak je geraakt bent. Duik gewapend met je lasergun het labyrint met 28 kamers en ga op zoek naar je tegenstanders!

Crossbaantje (nieuw!)

Dit jaar hebben we een crossbaantje waar kinderen zich kunnen uitleven op een fietsje, loopfiets en skelter. Offroad Budel heeft deze fietsjes ter beschikking. Vanwege de veiligheid is het helaas niet mogelijk om eigen fiets mee te nemen op deze baan.

Quad rijden

Voor de échte 4×4 liefhebbers is er een quad-baan ingericht waar kinderen van 6 tot en met 16 jaar tegen betaling quad mogen rijden. Een erkend quad bedrijf uit Pelt (België) richt op ons terrein een aparte baan in waar veilig kan worden gereden. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar mogen op een quad rijden van 50 cc en kinderen van 12 tot en met 16 jaar op een quad van 90 cc.

Rijden met een RC 4×4 auto

Ook dit jaar is het mogelijk om tegen betalen te ervaren hoe mooi RC-rijden is. Misschien heeft u de radio grafische bestuurbare auto’s al eens gezien tijdens ons evenement. Deze auto’s zijn 2 of 4 wiel aangedreven en halen snelheden van wel 80 km/h! Op het RC circuit zijn verschillende bulten en krombochten die zorgen voor een mooi spektakel.

Offroad Budel activiteitenkrant (nieuw!)

Ben je 8 jaar of ouder? Dan hebben we dit jaar speciaal voor jou iets nieuws op Offroad Budel: de eerste Offroad Budel activiteitenkrant met nieuwe, spannende, en gave activiteiten. Alleen voor stoere kids die meer willen weten over offroad! Hopelijk kunnen jullie een beetje speuren en puzzelen, want alleen dan vind je alle hints en kun je de puzzel ontrafelen! De activiteitenkrant kost € 10.

Houd onze Facebook-pagina in de gaten voor speciale sneak peaks van de nieuwe activiteiten, dan kan je misschien een beetje raden wat er te doen is. Psst… niemand verder vertellen! Maar een eerste hint is: “Hopelijk heb je geen last van hoogtevrees”!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met junior@offroadbudel.nl.