Junior

Junior

Offroad Budel is een familie-evenement voor jong en oud. Daarom zijn er op zaterdag en zondag verspreid over het terrein hele coole activiteiten te beleven voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Niemand hoeft zich te vervelen!

De voorbereidingen Offroad Budel Junior zijn momenteel in volle gang. Ook dit jaar proberen we weer spannende en uitdagende activiteiten te organiseren zodat de jonge fans zich goed kunnen vermaken. Houd de website en onze Facebookpagina in de gaten!

Verspreid over het terrein zullen er weer verschillende actieve en creatieve activiteiten plaats vinden. Voorgaande jaren passeerde onder andere quad rijden, een toren beklimmen, en rijden met een radiografisch bestuurbare 4×4 auto al de revue.

Kinderen tot en met 12 jaar oud krijgen gratis toegang tot het terrein. Tegen een leuke prijs kan er een activiteitenkaart of -krant gekocht worden, om daarmee meerdere stoere activiteiten te doen. Uiteraard kunnen al onze activiteiten ook gedaan worden zonder de kaart of krant. Dan betaal je afzonderlijk, aan de activiteit die je graag wil doen, met penningen.

Kom spelen, klimmen en klauteren, knutselen, en nog veel meer! Uiteraard is daarbij wat lekkers en een glaasje ranja niet te missen! Hopelijk zien we jou bij Offroad Budel!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met junior@offroadbudel.nl.