Junior

Junior

Offroad Budel is een familie-evenement voor jong en oud. Daarom zijn er op zaterdag 8 en zondag 9 oktober hele coole activiteiten te beleven voor kinderen tot 12 jaar oud. Niemand hoeft zich te vervelen!

Ook dit jaar organiseren we weer spannende en uitdagende activiteiten zodat de jonge fans zich goed kunnen vermaken. Verspreid op het hoofdterrein zullen er weer verschillende creatieve en actieve activiteiten plaats vinden. Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang tot het terrein.

Ben je 8 jaar of jonger, koop dan een activiteitenkaart voor € 7,50. Met deze kaart kun je in de feesttent onder andere een 4×4 auto knutselen, een eigen sleutelhanger maken, en knutselen. Buiten de feesttent kun je klimmen en klauteren op onze hooibalen en in de speelwagen. Ook een ritje in een heftruck mag je zeker niet missen.

Voor kids van 8 tot 12 jaar oud hebben we de activiteitenkrant voor € 12,50. Hiermee kun je een gave puzzeltocht doen over het hele hoofdterrein. Je doet verschillende activiteiten zoals een klimtoren beklimmen, een rondje op een quad rijden, en je laat je fotograferen in onze fotobooth. Bij alle activiteiten ga je op zoek naar een verborgen woord dat je kunt invullen in de puzzel. Heb je alle activiteiten gedaan? Dan weet jij het antwoord op de puzzelvraag!

Je kunt de activiteitenkaart en –krant kopen bij de campingkassa, bij de entree op het hoofdterrein, en bij de muntverkoopkassa. Bij de kaart en krant hoort natuurlijk ook wat te drinken en wat lekkers.

Al onze activiteiten kunnen ook gedaan worden zonder de kaart of krant. Dan betaal je afzonderlijk aan de activiteit die je graag wil doen, met penningen. De prijzen hiervoor staan aangegeven per activiteit.

Kom spelen, klimmen en klauteren, knutselen en nog veel meer! Hopelijk zien we jou bij Offroad Budel!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met junior@offroadbudel.nl.