Prijzen

Prijzen

Hier vindt u de prijzen voor de entree, camping, deelname aan de routes en voor het rijden op het basisterrein. Prijzen voor Offroad Budel merchandising vindt u in de Offroad Shop.

Entree

Dagbezoekers betalen € 5 entree per persoon per dag, inclusief 1 consumptie.
Kinderen tot en met 12 jaar oud krijgen gratis toegang.

Camping

Een campingplaats kost € 40 voor het hele weekend. Er wordt geen onderscheid gemaakt in dagen. Er geldt een maximum van 4 volwassenen per campingplaats.

Routes

Deelname aan een blauwe, rode, of zwarte route kost € 70. Het is verplicht om u vooraf in te schrijven. U betaald € 50 borg voor de routeboeken. Deze wordt automatisch bij het inschrijfgeld opgeteld en krijgt u na het evenement weer teruggestort op uw rekening. Er is een beperkt aantal routes beschikbaar en op=op. U kunt uzelf niet op het evenement zelf nog inschrijven voor een route. U kunt dan wel op het 4×4 terrein op het basisterrein rijden voor een prijs van € 15 voor het hele weekend.

Annuleringsbeleid

Wanneer u hebt ingeschreven voor een van de routes is het altijd toegestaan om van voertuig te wisselen. Geef dit echter wel altijd zo snel mogelijk door, zodat dit bekend is wanneer u arriveert. Het is niet mogelijk om de naam op een inschrijving te veranderen. Doorverkopen van inschrijvingen (inschrijfnummers) wordt niet getolereerd. Hierop wordt actief gecontroleerd!

In verband met doorverkopen inschrijvingen en late annuleringen geldt het volgende annuleringsbeleid. Annuleert u uw inschrijving voor of op 8 september, dan ontvangt u het gehele inschrijfgeld terug minus € 7,50 administratiekosten. Annuleert u uw inschrijving tussen 8 september en 22 september, dan ontvangt u het halve inschrijfgeld terug, minus € 7,50 administratiekosten. Annuleert u uw inschrijving na 22 september, dan ontvang u geen inschrijfgeld terug.