Routes

Routes

Hier leest u welke routes er zijn en voor welke voertuigen en bestuurders deze geschikt zijn. U heeft de keuze uit drie verschillende routes: blauw, rood, en zwart. Alle routes gaan gedeeltelijk over onverhard terrein. Onder technische keuring kunt u zien welke eisen wij stellen aan de auto’s.

Blauwe route

Deze route leidt u door de mooie omgeving van de gemeente Cranendonck. Onderweg heeft u de mogelijkheid om te stoppen bij diverse bezienswaardigheden. Deze route is geschikt voor 4×4 voertuigen die geen aanpassingen hebben. Personen met geen of weinig ervaring kunnen deze route rijden.

Rode route

Deze route brengt u naar diverse terreinen met gemiddeld uitdagingen. Bij iedere uitdaging kunt u zelf kiezen of u hieraan deelneemt of deze liever overslaat. Deze route is geschikt voor verhoogde 4×4 voertuigen die minimaal zijn voorzien van all-terrain banden en een sleeplint met deugdelijk bevestigingspunt. De route is geschikt voor chauffeurs die van een uitdaging houden.

Zwarte route

Deze route brengt u naar verschillende terreinen met zware uitdagingen. Bij iedere uitdaging kunt u zelf kiezen of u hieraan deelneemt of deze liever overslaat. Deze route is geschikt voor verhoogde 4×4 voertuigen die minimaal zijn voorzien van mud banden, lier, en boom- en sleeplint met deugdelijk bevestigingspunt. De route is geschikt voor chauffeurs die ervaring hebben in het terreinrijden.

Terrein-Terrein

Deelnemers die liever niet een route willen rijden maar wel het uiterste uit hun voertuig willen halen op de terreinen, kunnen kiezen voor de terreinroute. Deze voert direct (via verharde weg) van terrein naar terrein en is geschikt voor een voertuig dat voldoet aan de eisen voor de rode of zwarte route. U kunt uw voorkeur aangeven bij het inschrijven. Kies hiervoor eerst de rode of zwarte route, en geef vervolgens aan dat u de terrein-terrein variant wilt rijden.

Let op: de rode en zwarte routes zijn vaak al uitverkocht voor het evenement van start gaat!

Controle

Op de routes en bij de ingangen van de terreinen wordt u gecontroleerd op uw deelnemersbandje en sticker met inschrijvingsnummer. Houd dus uw bandje om en de sticker zichtbaar op uw auto. Personen die zich misdragen kunnen uitgesloten worden van deelname zonder recht op teruggave van inschrijfgeld.