Offroad Budel 2023 geannulleerd

Offroad Budel 2023 geannulleerd

Helaas moeten we met pijn in het hart mededelen dat Offroad Budel 2023 niet door kan gaan.

Het nadeel van onze mooie omgeving is dat we omringt zijn door natura 2000 gebieden en stilte gebieden. Deze gebieden brengen veel regels met zich mee. Vanwege aangescherpt milieubeleid, hebben we diverse kostbare onderzoeken moeten laten doen. Hieruit hebben we moeten concluderen dat ondanks vele aanpassingen, de vorm zoals we deze voor ogen hadden niet haalbaar is. We hebben diverse opties overwogen, zoals: terrein – terrein routes, terreinen laten vervallen, minder deelnemers. Bovenstaande opties zijn niet mogelijk, ofwel vanwege stikstof regels of vanwege financiële haalbaarheid. We hebben zo lang mogelijk naar oplossingen proberen te zoeken, waardoor de beslissing van het annuleren nu pas is gevallen. Hierdoor hebben we inmiddels al diverse kosten gemaakt en kunnen we niet alle reserveringen kosteloos annuleren.

Bedankt!

Dit alles neemt natuurlijk niet weg dat we 8 super mooie Offroad Budel jaren hebben gehad. Waarbij wij zeer dankbaar zijn voor het enthousiasme van onze vrijwilligers, deelnemers en bezoekers. Dit heeft ons ieder jaar weer gemotiveerd om een mooi evenement neer te zetten.
Daarnaast hebben we natuurlijk een grote groep van grondeigenaren, bedrijven, sponsoren die ons een warm hart toe hebben gedragen. Zij hebben ervoor gezorgd dat het een financieel betaalbaar, maar gevoelsmatig een onbetaalbaar evenement was.

Niemand kan voorspellen wat de toekomst brengt. Maar wij houden de ontwikkelingen op dit gebied nauwlettend in de gaten. Zodra wij maar een mogelijkheid zien, zullen wij deze met beide handen aangrijpen. Het zou jammer zijn als onze 4×4 hobby zou verdwijnen.

Merchandise

Heb je kleding of merchandise besteld via Offroad Budel shop? Geen zorgen, deze krijg je begin oktober thuisgestuurd.

Houd zaterdag 7 oktober in de avond nog even vrij in je agenda! Info volgt.

Annuleren

Wij bieden deelnemers twee opties voor de annulering en de restitutie van uw inschrijfgeld. U kunt kiezen voor volledige restitutie van uw inschrijfgeld inclusief borg, of u kunt kiezen voor een gedeeltelijke restitutie waarbij u een zelf te kiezen bedrag doneert aan de organisatie waarmee u ons helpt de gemaakte kosten voor het annuleren van het evenement te dragen.

Daarnaast bieden wij iedereen met een inschrijfnummer de mogelijkheid te kiezen voor een aandenken aan Offroad Budel in de vorm van het rallyschild 2023 en de raamsticker met uw inschrijfnummer. Hiervoor brengen wij € 20 in mindering van het restitutiebedrag.

Deelnemers krijgen een email met een link naar hun gepersonaliseerd annuleringsformulier. Dit zorgt ervoor dat uw annulering goed wordt verwerkt in ons systeem. U hoeft ons hiervoor niet afzonderlijk te mailen. Ziet u de mail niet, controleer dan eerst uw spam/junk-map. Het kan tot 24u duren voordat u onze mail ontvangt.

Wij streven ernaar om alle annuleringen die voor 1 oktober ontvangen zijn af te handelen voor zondag 8 oktober. Annuleringen die wij later ontvangen streven wij eind oktober te verwerken. Indien u heeft gekozen voor het ontvangen van een aandenken dan ontvangt u deze per post in de week na 8 oktober.