Zaterdag 7 oktober feest!

Zaterdag 7 oktober feest!

Afgelopen weken zijn wij als organisatie van Offroad Budel overweldigd door alle hartverwarmende berichten en de steun die wij hebben ontvangen. Dat heeft ons erg goed gedaan. We hebben hierdoor de energie gekregen om te kijken naar de toekomst. Wat het plan volgend jaar gaat zijn, weten we nog niet. Maar we gaan jullie daarvan zeker op de hoogte houden. Nu eerst doorschakelen naar de nabije toekomst.

Omdat de band toch al geboekt stond en deze staan te popelen om te spelen, gaan we nog een super gezellige feestavond houden🥳. We kunnen niet wachten om toch met z’n allen een leuke avond te hebben. Daarnaast hopen we natuurlijk wat geld op te halen om de kosten te drukken.

Wie:  voor iedereen die zin heeft in een feestje “Offroad Budel style”
Waar:  MFC De Borgh Budel (Doct. Ant. Mathijsenstraat 15 te Budel)
Tijd:  19u30 – 01u00
Entree: gratis
Er is een bewaakte garderobe aanwezig.

Voor diegenen die in de omgeving willen overnachten:

Verder zijn er in Weert en Valkenswaard nog een aantal hotels te vinden.

Voor wie met de 4×4 komt

De frustratie dat Offroad Budel niet door kan gaan is groot. Zowel bij deelnemers en sponsoren, bij ons als organisatie als bij bezoekers (veelal bewoners uit onze gemeente). Maar ook bij onze gemeente Cranendonck. Het is de wetgeving die bepaald is in Den Haag die zorgt voor deze situatie. In onze gemeente hebben veel evenementen hier last van.

Er zijn geluiden dat mensen het weekend van 6/7/8 oktober toch willen komen rijden als een soort van protest. Offroad Budel GAAT ECHT NIET DOOR dit jaar en wij verzorgen dan ook geen routes en er zijn geen terreinen geprepareerd. Vanzelfsprekend hebben we ook niet alle randfaciliteiten georganiseerd om alles veilig te laten verlopen. Er zijn geen verkeersregelaars, geen veegwagens, geen waarschuwingsborden, enz.

In onze omgeving zijn veel paden en wegen die openbaar toegankelijk zijn. Indien het niet in georganiseerd verband is, mag je daar rijden. Maar wij willen jullie vragen om jullie frustratie niet af te reageren op onze routes en terreinen. Dat zou afbreuk doen aan de goede naam die Offroad Budel de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Ook zouden de grondeigenaren die al die jaren hun terreinen beschikbaar hebben gesteld in de problemen kunnen komen.

Ben je alsnog van plan te komen rijden, dan:

  • ga niet op afgesloten paden rijden,
  • ga niet op de terreinen rijden,
  • gedraag je netjes en beleefd tegen de omwonenden
  • Stichting Offroad Budel is niet verantwoordelijk

Spreek a.u.b. andere 4×4 rijders ook aan, mocht je iets zien wat niet wenselijk is. Wij willen alles op alles zetten om een ander jaar weer iets te kunnen organiseren. Het zou jammer zijn als die kans weggenomen zou worden door wangedrag. Wij rekenen op jullie!