Sponsoren

Sponsoren

Zoals elk jaar draait ook dit jaar Offroad Budel weer volledig op de kracht van vele vrijwilligers. Maar met vrijwilligers alleen zijn we er nog niet. Ook ontvangen wij materiële en financiële ondersteuning van verschillende sponsoren. Wilt u ons ook graag helpen? Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op.

WARN
WARN
Trotse hoofdsponsor van Offroad Budel 2022! Warn is al meer dan 70 jaar een begrip in de lierenwereld. Ben je op zoek naar kwaliteit, prestatie en een eye-catcher? Dan zijn de Warn lieren en accessoires precies wat je zoekt. Bekijk hier waar je deze mooie artikelen kunt kopen.
Kinetic
Kinetic
Met trots presenteren wij onze lokale TOP sponsor KINETIC. Kinetic is onderdeel van Lacom. Lacom is zeker geen onbekende in de wereld van hydraulische autolaadkranen. Ze is ruim 30 jaar toeleverancier voor o.a. producenten van autolaadkranen en hydraulische klemmen.
4low
4low
4Low is het bedrijf waar u terecht kunt voor al uw Jeep onderdelen en accessoires. Mede door hun jarenlange passie voor Jeep hebben zij de nodige ervaring. Van woon-werkverkeer tot het extreme terreinrijden, u kunt bij 4Low terecht.
Alltracks
Alltracks
Alltracks, uw partner voor lieren en recovery materialen en het adres voor Warn lieren en accessoires. Wij kunnen uw helpen met lieren en accessoires voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan Offroad, trailer, ATV, industrieel enzovoorts. Kijk eens op www.alltracks.eu voor alle artikelen en neem contact op als uw vragen heeft.
Houben reinigingstechnieken
Houben reinigingstechnieken
Houben Reinigingstechnieken is al 35 jaar gespecialiseerd in de reinigingsbranche. Zij voeren hun werkzaamheden voornamelijk uit in Cranendonck en Valkenswaard, maar ook omliggende gemeenten gaan steeds meer tot hunwerkgebied behoren!
jimnyparts.nl
jimnyparts.nl
jimnyparts.nl is gespecialiseerd in in- en verkoop van (tweedehands) Suzuki Jimny onderdelen. Ook hebben zij regelmatig offroad-onderdelen.
4offroad
4offroad
De 4x4 onderdelen en jeep parts leverancier voor de particulier en bedrijven via een B2B dealer netwerk. Door middel van eigen import bied 4offroad een groot assortiment aftermarket accessoires van de bekendste namen in de industrie uit de VS en de EU.
Totaal Auto Budel
Totaal Auto Budel
Van een eenvoudige APK tot ingewikkelde elektronische problemen - Carteam Totaal Auto Budel is hét team voor uw auto. Goed en betaalbaar onderhoud in Budel en omstreken, gegarandeerd vakwerk!
4x4haarlemmermeer
4x4haarlemmermeer
De online specialist in offroad artikelen met een breed assortiment van gerenommeerde merken uit de 4x4 wereld. Onder andere recovery materialen, lieren, Bravo snorkels, tracgrabber, en Trailmaster vind je in de webshop. 4x4haarlemmermeer is een voorraadhoudende webshop.
MobiLED
MobiLED
Uw partner in Mobiele LED verlichting. Voertuig LED verlichting voor auto, truck, quad, tractor, of aanhanger.
Impressiv Engineering
Impressiv Engineering
Optimalisatie door systeemintegratie: dát is de toegevoegde waarde van Impressiv Engineering. Met hun expertise zijn ze in staat om processen en handelingen te analyseren én te verbeteren. Door maatwerk in machinebouw bieden ze concrete oplossingen voor complexe technische vraagstukken.
4x4vrienden
4x4vrienden
Wil je als 4x4 liefhebber altijd op de hoogte zijn van alle evenementen, reizen en beurzen? Word dan lid van de facebookpagina van 4x4vrienden. Hier wordt je verrast met leuke updates, foto’s en video’s. Ook op de website www.4x4vrienden.eu is allerlei interessante informatie te vinden. Neem ook zeker een kijkje in de up-to-date agenda.
Totaal bouw Budel
Totaal bouw Budel
Aannemersbedrijf Totaal Bouw Budel B.V. is een enthousiast en uitermate professioneel bouw- en aannemersbedrijf uit Budel. Ze zijn werkzaam voor zowel particulieren, bedrijven, hoofdaannemers, als organisaties. Met een flinke portie inzet zorgen zij ervoor dat al uw voorkomende bouwkundige werkzaamheden naar uw wens worden vervuld.
van Deurzen heftrucks
van Deurzen heftrucks
Van Deurzen is de heftruckspecialist die altijd een oplossing heeft. Nieuw, tweedehands, verhuur, kant-en-klaar, of maatwerk. Niets is te gek of onmogelijk. De kennis reikt ver, het advies is nooit te min en de service lijkt ongelimiteerd. Een klant van Van Deurzen Heftrucks komt niets te kort en wordt geholpen, zélfs als de vraag nog niet gesteld is.
Schrobbelèr
Schrobbelèr
Deze Brabantse traditie ontstond in de jaren ’70, in het huisbarretje van Jan Wassing. Inmiddels is Schrobbelèr een gewaardeerde sfeerverhoger. Zoals de vrienden van Jan ooit kennis maakten met zijn smaak, warmte en vriendschap, laat Schrobbelèr je nu hetzelfde proeven. Verkrijgbaar aan de bar bij Offroad Budel.
Daams Houthandel
Daams Houthandel
Houthandel Daams in Valkenswaard is dé specialist in houtmaterialen, sierbestrating en schuttingen. Met jarenlange ervaring en deskundigheid zijn ze de betrouwbare leverancier in de regio. De locatie aan de Dommelseweg is al tientallen jaren een populaire plek voor professionals en particulieren die kwaliteitsproducten zoeken voor in en om de tuin. Kom eens langs, de koffie staat altijd klaar.