Sponsoren

Sponsoren

Zoals elk jaar draait ook dit jaar Offroad Budel weer volledig op de kracht van vele vrijwilligers. Maar met vrijwilligers alleen zijn we er nog niet. Ook ontvangen wij materiële en financiële ondersteuning van verschillende sponsoren. Wilt u ons ook graag helpen? Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op.

4low
4 Low is het bedrijf waar u terecht kunt voor al uw Jeep onderdelen en accessoires. Mede door hun jarenlange passie voor Jeep, hebben zij de nodige ervaring. Of u uw Jeep nu voor woon-werkverkeer gebruikt of voor het extreme terrein rijden, bij 4low kunt u voor alles terecht.
Alltracks
Alltracks, uw partner voor lieren en recovery materialen. Zij kunnen uw helpen met lieren en accessoires voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan Offroad, trailer, ATV, industrieel enzovoorts. Naast deze artikelen heeft Alltracks ook een eigen lijn met Synthetische liertouwen. Kijk eens op www.alltracks.eu voor alle artikelen en neem contact op als uw vragen heeft.
Artifex Consultancy
Artifex consultancy analyseert en optimaliseert de processen in uw bedrijf met behulp van data. Persoonlijk contact, uitstekend advies en technische kennis zorgen ervoor dat ook uw proces een succes wordt! Bezoek https://artifexconsultancy.nl voor een beeld van de mogelijkheden.
Houben reinigingstechnieken
Houben Reinigingstechnieken is al 35 jaar gespecialiseerd in de reinigingsbranche. Zij voeren hun werkzaamheden voornamelijk uit in Cranendonck en Valkenswaard, maar ook omliggende gemeenten gaan steeds meer tot hunwerkgebied behoren!
jimnyparts.nl
jimnyparts.nl is gespecialiseerd in in- en verkoop van (tweedehands) Suzuki Jimny onderdelen. Ook hebben zij regelmatig offroad-onderdelen.
Thijs Logistiek
Pakket, pallet of volle lading? Regulier, ADR of afwijkend? Thijs logistiek bezorgt uw zending met plezier over de hele Benelux. Met plezier betekent; minder kilometers, minder CO2 uitstoot en meer rendement!
MobiLED
Uw partner in Mobiele LED verlichting en signalering. Voertuig LED verlichting voor auto, truck, quad of tractor. Voor zowel zakelijke als particuliere eindgebruikers.
Peter Sultiëns Banden B.V.
Peter Stultiens koos op 13 juni 1988 voor het avontuur. Na jaren van ontwikkeling en groei is het bedrijf geworden tot wat het nu is, een allround bandenservicebedrijf dat banden kan leveren en onderhouden voor alles wat op banden rijdt, van kruiwagen tot shovel.
Vacansoleil
Samen genieten van het buitenleven op onze topcampings in Europa met zwembad & animatie! Al 50 jaar dé campingspecialist van Nederland. Flexibele aankomstdagen. Meer dan 500 campings. Nederlandstalige animatie. ANVR/SGR. Bestemmingen: ✅ Frankrijk, ✅ Italië, ✅ Spanje, ✅ Kroatië.
Custom Offroad
Custom Offroad bouwt en verbouwt terreinwagens. Zij leveren maatwerk oplossingen voor mensen die iets met hun 4x4 voor ogen hebben en het nergens anders kunnen vinden.
Bloody Well Done
De Grill n' Fire, een inventieve BBQ te gebruiken als BBQ en Vuurplaats. Ideaal voor de offroader en kampeerder!
Huijers Vastgoed Makelaardij
Huijers Vastgoed Makelaardij is een jong en actief makelaarskantoor met een no-nonsense aanpak. Creativiteit, flexibiliteit en een optimale kennis van de woningmarkt maken hen een betrouwbare partner. Korte lijnen en een vast aanspreekpunt maken het mogelijk dat zij u een persoonlijke en professionele begeleiding kunnen bieden.
Second life carparts
Bent u op zoek naar onderdelen voor land rover en jaguar? Dan bent u bij Second life carparts op het juiste adres. Zij hebben diverse gangbare onderdelen op voorraad maar kunnen ook bijna alles krijgen wat u zoekt. Als u het onderdeel niet kunt vinden, neem dan contact met ze op.