Offroad Budel 2013: succes!

Offroad Budel 2013: succes!

Als je dan aan het eind van het evenment een minimaal aantal klachten binnenkrijgt, mag het ook nog een succes heten. Daar komt natuurlijk bij dat de bezoekers/rijders het prima naar hun zin hadden. Met de naderende storm in gedachten, was de opkomst behoorlijk groot. Zaterdag was een warme herfstdag en zondag bleef het na de ochtend tot 16 uur gewoon droog. Als je het succes van getallen af zou laten hangen, kun je zeggen dat meer dan 3.000 mensen voldoende is om daarvan te spreken.

Stilte voor de storm? Daar was geen sprake van in Budel. Het hoofdterrein is geen moment rustig. Zelfs als de ‘roadbook-rijders’ vertrokken zijn, is er constant actie. Vooral de modderbak, strategisch voor de feesttent gelegen, blijft de ‘worstel en kom boven-mentaliteit’ prikkelen. Vocht en regelmatig roeren door allerhande banden maakt het lange stuk op het hoofdterrein steeds zwaarder. Uiteindelijk blijken enkelingen nog in de zware moddermassa te kunnen bewegen.

De machtige MAN van Aquapoolz was niet te stoppen. Niet verwonderlijk met 1.100 pk, die uit de diesel-V10 komt. Grappigste opmerking toen de deur van de laadbak openging: ‘Geen zwembad?’ Antwoord: ‘Jawel. Golfslagbad. Leeg geklotst.’

Origineel artikel door Terrein.nu.