Offroad Budel komt eraan!

Offroad Budel komt eraan!

Offroad Budel wordt dit jaar georganiseerd op 10, 11 en 12 oktober door Motoball Vereniging Budel. Het spectaculaire 4×4 evenement wordt voor de tweede keer georganiseerd in het Brabantse Budel. Tijdens dit weekend is er op het terrein aan de Ruilverkavelingsweg van alles te beleven voor jong en oud. Bovendien kunnen zowel volwassenen als kinderen ervaren hoe het is om mee te rijden in een jeep of legertank.

Op zaterdag en zondag worden er routes gereden door Cranendonck en omgeving. Onder het rijden komen deelnemers terreinen tegen waar naar hartelust gestunt mag worden. Ook op het hoofdterrein wordt een speciale baan aangelegd die zowel voor de beginnende als gevorderde terreinrijder een uitdaging vormt. Op alle drie de dagen vindt er ook een markt plaats waar 4×4 gerelateerde standhouders laten zien wat zij te bieden hebben. Dit varieert van onderdelen en accessoires tot dagjes uit en hele reizen. De hele dag door worden er demonstraties en proeven gehouden.

Kinderen kunnen voor 5 euro een activiteitenkaart kopen waarmee ze kunnen deelnemen aan diverse activiteiten op het terrein, zoals een ritje in een jeep of legertank, zelf rijden in een mini-jeep, knutselen, een kleurwedstrijd, schminken, springkussen, zandbak en ook zijn er suikerspinnen en brengt Toon de ballonnenclown een bezoek aan Offroad Budel.

Op vrijdagavond wordt Offroad Budel geopend met dj Frank Groenen, waarna er een optreden gegeven wordt door de Johnny Cash tribute band Def Americans. Op zaterdagavond treedt de band Lukazz op en ook op zondag kunnen bezoekers genieten van optredens in de tent.

De dagentree bedraagt 5 euro per persoon. Hierbij is één gratis consumptie inbegrepen. De toegang voor kinderen tot en met 12 jaar is gratis. Een roadbook voor het rijden van een blauwe, rode of zwarte route kost 40 euro bij vooraanmelding en 45 euro aan de dagkassa (op = op). Daarnaast is het mogelijk om te overnachten op de tijdelijke camping. De kosten hiervoor zijn 20 euro voor het gehele weekend.

Foto door eye-catch.net