Nieuwe outdoor activiteiten voor kinderen op Offroad Budel

Nieuwe outdoor activiteiten voor kinderen op Offroad Budel

Offroad Budel is een familie evenement waar iedere 4×4 liefhebber zijn of haar hart kan ophalen. Dit jaar vindt Offroad Budel plaats op 4, 5, en 6 oktober 2019. Kinderen die van stoere auto’s, outdoor activiteiten, en/of knutselen houden, zijn van harte welkom. Zij kunnen op zaterdag en zondag genieten van een heleboel leuke activiteiten die binnen en buiten op het hoofdterrein georganiseerd worden. Niemand hoeft zich te vervelen!

Kinderen tot en met 12 jaar oud betalen geen entree. Wil je meedoen aan de activiteiten, dan kun je een activiteitenkaart kopen voor € 5. Daarmee kun je een heleboel leuke activiteiten doen zoals knutselen, timmeren, klimmen en klauteren, en schminken.

Dit jaar hebben we vele nieuwe outdoor activiteiten op ons hoofdterrein. We vinden het belangrijk dat kinderen in de buitenlucht actief bezig kunnen zijn met uitdagende activiteiten. Voor de kinderen vanaf 8 jaar is dit jaar een Offroad Budel krant te koop voor € 10. Door middel van een speurtocht over ons hoofdterrein leer je van alles over terreinwagens. Tijdens deze speurtocht kom je leuke outdoor activiteiten tegen zoals een klimmuur, kratjes stapelen, lasergamen, en quad rijden. Alle activiteiten voor kinderen worden op ons hoofdterrein aangeboden op zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur.

Offroad Budel belooft weer een spektakel te worden voor jong en oud, met vermaak, behendigheidsproeven, een 4×4 markt en livebands in de avond. Op vrijdagavond staat Anderkovver op het podium en op zaterdagavond kunt u komen feesten op muziek van Lukazz in onze verwarmde feesttent. Klik hier voor het hele programma.