Offroad Budel bedankt haar vrijwilligers

Offroad Budel bedankt haar vrijwilligers


Het was een groter succes dan de organisatie had durven hopen. Maar liefst 6.000 bezoekers kwamen af op Offroad Budel 2014 op 10, 11 en 12 oktober. Het evenement werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd aan de Ruilverkavelingsweg in Budel en het aantal bezoekers is al verdrievoudigd sinds vorig jaar.

Offroad Budel wordt georganiseerd door Motoball Vereniging Budel. Het evenement zou nooit zo’n groot succes kunnen zijn zonder de hulp van de ruim 250 medewerkers. Daarom wil de organisatie ze allemaal van harte bedanken. Het gaat hier om de mensen die meehelpen in de horeca of op andere plaatsen tijdens het evenement, maar niet op de laatste plaats om de boeren, bedrijven en personen die hun grond beschikbaar hebben gesteld. Daarnaast is er veel hulp geweest van sponsors die materialen en mensen hebben ingezet tijdens het evenement en heeft er een goede samenwerking plaatsgevonden met de gemeente Cranendonck, Waterschap de Dommel en Staatsbosbeheer. Iedereen die heeft meegeholpen: hartelijk bedankt!

Om alle vrijwilligers van Motoball Vereniging Budel nog eens extra in het zonnetje te zetten, wordt er een feestavond georganiseerd op zaterdag 1 november. Deze avond is niet alleen bedoeld voor de vrijwilligers van Offroad Budel, maar ook van bijvoorbeeld het Keverweekend en de Kofferbakverkopen.

Origineel artikel door HAC Weekblad.