Stormloop op routes voor Offroad Budel 2019

Stormloop op routes voor Offroad Budel 2019

BUDEL – Op 4, 5, en 6 oktober is het weer zo ver. Offroad Budel 2019 beloofd nu al een enorm spektakel te worden. De routes en de campingplaatsen waren ook dit jaar weer in recordtijd uitverkocht. Heeft u niet op tijd ingeschreven? Niet getreurd! Het is nog mogelijk om uw 4×4 op het basisterrein op de proef te stellen. Inschrijven kan nog via de website.

Inmiddels is het een fenomeen onder 4×4 enthousiastelingen: Offroad Budel. Een weekend vol in het thema 4×4, met een markt, routes, speelterreinen, en kinderanimatie. Vrij rijden, offroad stands, activiteiten voor de kids, toerritten waarbij je verschillende offroad terreinen aandoet en natuurlijk live muziek in de grote feesttent. Plus nog héél veel meer.

Ook dit jaar waren de routes doorheen de omgeving weer sneller uitverkocht dan het afgelopen jaar. Ook alle campingplaatsen zijn ondertussen bezet. Wie nog niet heeft ingeschreven maar toch zijn of haar 4×4 op de proef wil stellen op 4,5, en 6 oktober kan zich nog inschrijven voor een rondje over het basisterrein. Kosten? € 15 voor onbeperkte toegang gedurende het hele weekend. Inschrijven kan via www.offroadbudel.nl.