Top weekend tijdens Offroad Budel

Top weekend tijdens Offroad Budel

Offroad Budel: Ieder jaar trekt het meer bezoekers, ieder jaar zijn de mensen enthousiaster en zelfs het weer is ieder jaar beter. Dit jaar was het evenement een groter succes dan ooit. Al voor september waren alle routes uitverkocht en ook alle kinderactiviteitenkaarten raakten uitverkocht. De enthousiaste voorzitster noemt het een top weekend.

Tijdens Offroad Budel rijden 4×4 aangedreven auto’s routes in de omgeving. Vertrekpunt was het hoofdterrein aan de Ruilverkavelingsweg, waar het gonsde van de activiteiten. Vrijdagmiddag liep de camping al vol en ‘s avonds barstte het feest helemaal los met feestband Anderkovver. Op zaterdagavond was het Waterproof Shampoo die iedereen uit zijn dak liet gaan. Overdag was er van alles te doen voor jong en oud, zoals kinderactiviteiten, demonstraties, wedstrijden en een 4×4 markt.

Hier krijg je een mooi beeld van 4×4 rijden

Karin Beimans-Rutten, voorzitster Offroad Budel

‘Het was een heel groot succes’, vertelt voorzitster Karin Beimans-Rutten. ‘We hadden 3.000 dagbezoekers op zaterdag en zondag. Dat is naast de voorinschrijvingen en de avondgasten, en beide avonden was de tent vol. De kinderkaarten waren volledig uitverkocht.’ Alles verliep goed, op een stroomstoring op vrijdagavond na. Maar zelfs die droeg bij aan de ontspannen sfeer, vertelt Karin. ‘De band speelde gewoon akoestisch door met saxofoon en drum, met zaklampen erbij. Het leuke van Offroad is dat je een mooi beeld krijgt van 4×4 rijden. Het zet 4×4 en Budel op de kaart.’

Origineel artikel door Desiree Pennings, De Grenskoerier. Foto door eye-catch.net.